• Ivo van Wees
  Ivo van Wees Managing Director Risk & Compliance

  Ivo van Wees rondde zijn studie Econometrie aan de Rijksuniversiteit Groningen af in 1996. In 2003 is hij afgestudeerd als Register Beleggingsanalist (RBA). Vanaf 1997 is hij werkzaam in de beleggingswereld waarbij hij zich specialiseerde in Gestructureerde Beleggingsproducten. Bij MeesPierson was hij wereldwijd verantwoordelijk voor Structured Products, bij ABN AMRO MeesPierson was hij Hoofd Treasury & Structured Products. Ivo is verantwoordelijk voor General Management en Risk & Compliance bij het Mondriaan Structures Fund.

 • Jeroen Sinnige
  Jeroen Sinnige Managing Director Portfolio Management & Sales

  Jeroen Sinnige rondde zijn studie HEAO Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool te Groningen af in 1982. In 1998 is hij afgestudeerd als Register Beleggingsanalist (RBA). Vanaf 1987 is hij in diverse functies werkzaam in de beleggingswereld voor zowel particuliere als institutionele beleggers. Bij ING Bank werkte hij als Asset Manager bij ING Private Wealth en Asset Management. Bij Lombard Odier (Nederland) was hij Portfolio Manager en Head of Private Clients (tevens statutair directeur). Jeroen is verantwoordelijk voor Fund Management, Sales Management en Marketing bij het Mondriaan Structures Fund.

 • Thao Vu
  Thao Vu Risk Manager

  Thao Vu rondde haar master studie Actuarial Science and Mathematical Finance af aan de Universiteit van Amsterdam in 2012. In 2013 is zij afgestudeerd als Actuaris AG (AAG). Vanaf 2004 is zij werkzaam op het gebied van actuariële advisering. Bij adviesbureaus Towers Perrin en Towers Watson was zij werkzaam op de afdeling Retirement. Bij Stichting Pensioenfonds IBM Nederland was zij interne actuaris van het pensioenfonds. Thao vervult de rol van Risk Manager bij het Mondriaan Structures Fund.

 • Vincent Robbe
  Vincent Robbe Manager Institutional Clients

  Vincent Robbe is gecertifieerd financieel planner CFP en heeft een Global MBA aan de Rotterdam School of Management Erasmus University afgerond. Sinds 1997 is hij in diverse functies werkzaam geweest binnen de financiële wereld en was onder andere werkzaam voor ABN AMRO Bank, MeesPierson en Van Lanschot Kempen.  Vincent is het aanspreekpunt voor institutionele cliënten. Bent u geïnteresseerd in het Mondriaan Structures Fund dan kunt u Vincent bereiken op 06 2206 8742 of per e-mail op vincent@mondriaanstructures.com

 • Sjacora Rakké
  Sjacora Rakké Controlling

  Sjacora Rakké werkte ruim 19 jaar bij ABN AMRO en ABN AMRO MeesPierson in diverse functies binnen Security Operations, Investments en Treasury & Structured Products. Binnen deze afdelingen was zij onder meer verantwoordelijk voor administratie, orderafhandeling en de operationele controle (risicobeheersing) op de processen. Ook bij het Mondriaan Structures Fund is Sjacora verantwoordelijk voor procesbeschrijving, procesbeheersing en operationele controle.

Amstelplein 48, 1096 BC, AMSTERDAM
+31 20 755 8225
+31 20 691 6122
info@mondriaanstructures.com